Tennisalbue, musearm og golfalbue

 Behandling via akupunktur!

De muskler, som strækker fingrene og håndleddet, udspringer fra et lille knoglefremspring på albuens yderside. Ved en tennisalbue eller musearm har man smerter i dette område. Smerterne kan både stråle opad og nedad i armen

En golfalbue er lokaliseret på indersiden af albuen, øverst på underarmen

I begge tilfælde skyldes smerterne  formentlig små bristninger i det bindevæv, der holder musklerne ned til knoglen. Vævet bliver irriteret, og der opstår en inflammation, en slags betændelsestilstand uden bakterier. Lidelsen opstår som følge af overbelastning af vævet i området, f.eks. ved arbejde med computer.

Den store synder i forbindelse med tennisalbue og musearm er gentagne bevægelser med fingre eller håndled imens albuen er bøjet. Baggrunden for udviklingen af golfalbue, skal derimod findes i gentagne bagudrettede bevægelser med underarmen, f.eks. som den bageste arm i et golfkølleslag.

Det sker at smerterne går i sig selv uden behandling. I disse tilfælde har kroppens egne selvhelbredende kræfter været i aktion. Men i mange tilfælde, vil smerterne blive, hvis der ikke gøres noget.

Akupunktur er et kendt og effektivt redskab til behandling af inflammation og du vil allerede efter de første par behandlinger mærke en effekt. Første gang du booker, skal du vælge en helhedsbehandling

Skal jeg hjælpe dig af med en tennisalbue, musearm eller golfalbue?