Jeg tilbyder følgende:

Helhedsbehandling:

1000 kr.

Denne behandling starter alle nye klienter med og den består af EFT/Tapping, akupunktur samt en flaske Bachs Blomsterremedier.

Det er også her vi tilrettelægger dit forløb.

Når første konsultation er slut, taler vi om hvad du evt. skal booke fremover.

Du kan fortsætte i et terapiforløb med Helhedsbehandling, hvis der er behov for det. Ellers er du nu klar til at få akupunktur, med fokus på din krop og energibalance, men uden den dybe samtale.

Samtale og EFT uden akupunktur:

1000 kr.

Det sker at klienter ikke ønsker akupunktur, som en del af Helhedsbehandlingen. I disse tilfælde tager selve behandlingen kun 1 time, men prisen er den samme med eller uden akupunktur. Du er velkommen til at udnytte din tid fuldt ud, ved bare at ligge og slappe af på briksen med velgørende infrarød lampe, blid musik og duftolier efter vores samtale.

Akupunktur:
600 kr.

Kan vælges fra 2. behandling.

Vi tager en snak om hvordan det er gået siden sidst efterfulgt af smertefrit indstik med nåle og behagelig hvile.

Akupunktur skaber balance i kroppen og ophæver stagneret energi.

Bruges blandt andet ved stress, smerter, indre uro, allergi, hormonelle ubalancer, søvnløshed, angst og problemer med fordøjelsen.

 

Bachs Blomsterremedier:

750 kr

Ved hjælp af Dr. bachs livssyn og indsigt i menneskets forbindelse til naturen og hvordan den kan heale os, snakker vi om dig og dine psykiske/følelsesmæssige problemer.

I vores samtale stiller jeg dig indfølende og afklarende spørgsmål og vælger derefter 1-7  blomsteressenser, som jeg blander i en flaske til dig.

Samtalen kan foregå i klinikken eller via Skype.