Konsultationer på Strøget eller på Christianshavn?

Du kan vælge hvor du helst vil have din behandling, på Strøget eller på Christianshavn.

Hver tirsdag er jeg i klinikfællesskabet HEART ♥ HOUSE Amagertorv 14B, 3. 1160 København K

Onsdag og torsdag er jeg på min skønne husbåd på Christianshavn, hvor jeg både bor og har indrettet klinik.

Det er på adressen Strandgade 75Z, 1401 København K. 

I perioder er det ikke praktisk at lave behandlinger på båden(f.eks på dage med hård blæst og kraftige bølger i havnen), derfor sker det af og til at jeg må flytte vores aftale til klinikken på Strøget. Du vil naturligvis altid få besked så hurtigt som muligt, så du kan møde op det rigtige sted.

OBS: Det er gratis at melde afbud eller flytte sin tid senest 48 timer før aftalen. Melder du afbud senere end 48 timer før eller udebliver du helt, vil du modtage en faktura på behandlingens pris. Afbud skal gives på tlf. 41439901 enten ved opringning eller sms.

Når du kommer til behandling:

På Strøget: Gå ind gennem porten ved Scarpa sko og helt ind i gården til du ser elevatoren. Her trykker du på 3. sal og en medarbejder i Hearthouse sender elevatoren ned til dig. Der er også en trappe, hvis du hellere vil tage den. Den er lige til højre for elevatoren. 

På Christianshavn. Gå ned ad færgens landgang og ind ad døren til højre, hvor der står Akupunktør Annette Løwe. På båden er der ikke venteværelse, så kom gerne så tæt på vores aftalte tid som muligt. Du er selvfølgelig velkommen til at sætte dig i en stol på dækket og nyde udsigten, indtil jeg kommer ud og henter dig.

Telefon: 41439901

Gå til onlinebooking 

Mail til info@akupunktur-bach.dk