Du skal vælge din terapeut med omhu

Men hvordan ved du, hvem der kan hjælpe dig allerbedst?

En god måde er at læse udtalelser fra tidligere klienter, så du kan fornemme hvordan du bliver mødt og hvad du kan opnå i et forløb.

Jeg giver hermed ordet til nogle af de skønne mennesker, jeg har haft fornøjelsen af at arbejde med.

Fra sygemeldt med stress til 100% afslappet på bare en session

 

Det føltes som om Annette åbnede en lille låge i min mave, tog alt muligt kaotisk ud, fik mig til at kigge på det og så lagde hun det tilbage i en ny orden og lukkede lågen igen.

Da jeg bagefter fik akupunktur, var jeg mere afslappet og glad end jeg har været meget længe og det føltes som om jeg smeltede sammen med briksen.

Sidenhen er alting bare gået i den rigtige retning for mig og den stress jeg havde kæmpet med længe er nu væk,  jeg er tilbage på job og kan igen være den gode mor, kollega og kæreste, som jeg gerne vil være.

Mathilde K.

Jeg har fået hjælp til at se verden på en helt ny måde og fået livet tilbage

I dag vågnede jeg med en ubeskrivelig glæde, der kunne mærkes i hele min krop. Som jeg hjalp mine børn med at gøre sig klar, så jeg dem, jeg så de små mennesker de er og var overvældet af hvor meget jeg egentlig elsker dem. Jeg forstod at mit liv har været hårdt og brutalt, men ikke er det længere. Jeg anerkender de prøvelser jeg har været ud for, men alligevel står jeg stærk i dag, uden at denne fortid sætter kløerne i mig. Engang levede jeg ikke da jeg stod op hver dag, men i dag er jeg fri – fri af byrder fra fortiden og bekymringer for fremtiden.

Tak til dig Annette, fordi du har hjulpet mig med at se verden på denne nye måde og forstå livet som jeg gør i dag. Det betyder alt for mig og mine to børn, du har givet livet tilbage til mig og en mor tilbage til mine børn. Jeg var så ødelagt og nu står jeg stærkere end nogensinde.

Selvom det er mig selv der har gjort arbejdet, havde jeg ikke kunne gøre det uden din hjælp.

Er SÅ glad for at jeg har været det igennem, jeg er jo så tæt på at være færdig med denne her kamp, det har taget 1 helt år, 365 dage med flere timers dagligt arbejde med mig selv, puha det var det hele værd!

Isja

Annette er en fantastisk behandler! Hun er super nærværende, rolig og fokuseret. Hun en bred og dyb værktøjskasse, hvor jeg har været rigtig glad for kombinationen af samtale, tankefeltterapi og akupunktur. Her har jeg fået både krop, sind og følelser med i arbejdet med den problemstilling jeg er kommet med. Det har gjort, at jeg har rykket langt hurtigere end hvis jeg kun havde arbejdet med sindet alene.

Annette Bjerre Ryhede

Ekspert i mundtlig kommunikation, Artikulation

Fra ensom og fuld af selvhad til et liv i ro og glæde.

Eft og akupunktur har ændret mit liv

Da jeg opsøgte dig, var jeg meget ked af det. Jeg græd hver dag. Følte mig ensom. Jeg hadede mig selv og havde ikke meget tro på den jeg var.

At være klient hos dig, har været noget af det mest trygge og værdifulde i mit liv. Jeg føler mig fuldt ud accepteret, ligemeget hvad jeg siger, og ligemeget hvilke emner jeg bringer op. Intet har været for stort eller småt – alt har været af betydning. Aldrig har jeg følt, at noget ikke har været i orden hos dig, eller at noget har været mærkeligt at sige eller udvise. Næsen kan løbe som den vil, jeg kan græde eller hulke højt, jeg kan sidde i hel stilhed – alt er i orden, og du har altid hjulpet mig igennem, med din empati og din ekspertise.

Jeg var ikke i kontakt med mit “rigtige og sande jeg”. Jeg havde flere forestillinger om, hvad der ville gøre mig lykkelig, men disse forestillinger var en evig kamp og stræben efter noget perfekt.

At gå hos dig, har ændret mit liv. Jeg er stadig Julie, men med arbejdet med mig selv, oplever jeg at have lært mig selv at kende, på et andet plan. Jeg har lært at elske mig selv for den jeg er. Jeg har fået overskud og jeg tror på mig selv. Jeg har fundet den ro i tilværelsen, som jeg før har søgt. Da jeg startede i terapi, havde jeg brug for, at lære at elske mig selv, både fysisk og psykisk. Og at turde lære, at elske et andet menneske, som ikke er familie og venner. En kæreste. Jeg har endnu ikke fundet den store kærlighed, men hvad vigtigere er, jeg er klar og tør søge den:-)

Jeg har det rigtig godt nu. Ser ikke længere mine problemer som problemer. Nogle har været og andre er stadig en del af mig. Noget tænker jeg slet ikke over længere, andet har jeg behov for, at have opmærksomhed på – men det er en glædelig og bevidst opmærksomhed. Jeg føler, at jeg har fundet en kontrol og et overblik, og det føles fantastisk.

Jeg anbefaler dig evigt og altid i mødet med mennesker, der blot giver et lille udtryk af interesse i ønsket om, at arbejde med sig selv.

Kærligst Julie, 24 år.

Julie, 24 år

Stress, immunforsvar og fordøjelse

Annette har været min faste behandler gennem livet. Jeg startede med at få behandling i sin tid på grund af stress og har mange gange erfaret, at det i stressede perioder er det godt for mig at få akupunktur.

Har jeg optræk til sygdom, problemer med fordøjelsen, oppustethed, forkølet, ondt i halsen mv. så får jeg akupunktur og har altid gode resultater af behandlingen.

Anette K.

Stress/ude af balance/angst

Jeg begyndte hos Annette Løwe efter bla. at være gået igennem skilsmisse, og jeg havde brug for at få balance i kroppen både fysisk og psykisk og få energien tilbage. Derudover havde jeg en godartet knude i armhulen, som gav mig smerter og en vis form for angst.

Jeg nyder at komme hos Annette lige fra jeg træder ind i hendes venterum, det er virkelig et frirum for mig, og giver mig velvære. Annette er fagligt utrolig dygtig, og hun udviser stort engagement. Jeg føler mig tryg i hendes hænder, og hendes rolige personlighed smitter af. Akupunkturen har givet mig ligevægt i sindet, jeg oplever ikke længere angst, smerten i knuden forsvandt, og jeg har fået energien tilbage. Derudover har Annette givet mig gode råd og vejledning til hvad jeg selv kan gøre. Annette formår at kombinere akupunkturen med rådgivning og velvære!

Jeg kan varmt anbefale akupunktur behandlinger hos Annette Løwe.

Jannie S.

Fra dybt ulykkelig til enormt lettet på bare én enkelt session

Da jeg kom hos Anette var jeg dybt ulykkelig og anede ikke hvad jeg skulle gøre af mig selv.
Annette mødte mig med et kæmpe nærvær, jeg følte hun så mig og forstod mig. Efter blot en tid hos Annette med samtale, tankefelt terapi og akupunktur gik jeg derfra med en følese af at være enormt lettet, med en kærligheden til mig selv og en accept af den måde jeg følte på, som kom inde fra. Med tankefelt terapien har jeg fået redskaber til at tackle de tanker og føleser som fylder inde i mig, og det er en gave aktivt at kunne gøre noget ved og samtidigt acceptere den tilstand man er i. Jeg er lykkelig over at jeg tog skridtet og bestilte en tid hos Annette, hos hende har jeg fået en hjælpende hånd til at begynde at elske og acceptere mig selv, og jeg vil på det kraftigst anbefale andre at gøre det samme.

Jeg kan varmt anbefale akupunktur behandlinger hos Annette Løwe.

Emma-Louise

God helhedsbehandling!

Jeg har været rigtig glad for mit terapi forløb hos Annette. Den måde hun behandler på, passer perfekt til mig. Det er rigtig godt at begynde hver session med EFT, Annette fanger hurtigt hvad der “rører sig” i mit liv – hvad der skal arbejdes med.

Efter snak og følelsesforløsning er man “lettet” og klar til akupunktur, som man får, imens man ligger under en dejlig varme lampe.

Det er helt perfekt at “afslutte” sessionen med Bach dråber til hjemmebehandling, det betyder, at jeg bedre holder fast i det, der er blevet arbejdet med.

Jannie Lauritzen

Da jeg kom hos dig første gang var jeg trist, ked af det og modløs. Jeg havde problemer med forstoppelse som havde stået på i 9 måneder på det tidspunkt.
Jeg har fra første dag følt mig tryg og godt tilpas under behandlingen og er gået hjem med en følelse af at det her er det helt rigtige for mig, hvor er jeg heldig at være havnet her !
Idag har min forstoppelse det meget bedre og jeg er begyndt at “leve” igen, hvor jeg før følte jeg bare eksisterede. EFT har hjulpet mig til at få kontakt med mig selv og mærke hvem jeg er.
Det jeg har opnået indtil nu er guld værd for mig.

1000 tak Anette

Christina Plastaras

Hælspore

Fik 1 behandling for ondt i hælen. I ugens løb blev det bedre og bedre og en ugen efter var der slet ingen smerter mere.

Catrine Saramarie Caroline Marcussen

Hyperhidrose – øget svedtendens

I årevis har jeg lidt af øget svedtendens, som adskillige undersøgelser har bekræftet, er en lidelse kaldet hyperhidrose. Den medicinske behandling jeg fik gennem nogle uger, viste sig at forværre det og blev naturligvis stoppet. Operation for problemet blev klart afvist, da ricisi samt resultat af operationen er alt for usikre.

Derfor var min lykke gjort, da jeg allerede efter min første behandling hos Annette, oplevede at slippe helt af med den svedende plage der har forfulgt mig altid.

Det var en utrolig befrielse, der siden da, er vedvarende.

Jeg kommer stadig ved Annette og nyder den afslappende behandling af både krop og sjæl og føler altid en behagelig ro i min krop.

Det er en stor del af mit daglige velbefindende

Marie, 30 år

Kære Annette

Jeg vil bare sige tak for behandlingen igår.

Fordi du hjalp mig på vej mod at se skyggesiderne i mig selv som drivkræfter og ikke bare noget der skal skubbes væk.

TAK

Kirsten Textor-Broch

Lettet og med smilet tilbage

Hej Annette

1000 tak for tiden i dag. Det var guld værd. Havde lyst til at give dit et knus bag efter. Trods min nærheds skræk for andre. Jeg gik med et bredt smil ned af strøget. Meget lettere end længe… Selv den dyre p-billet i Magasin p-hus kunne jeg smile af☺.

Glæder mig til næste tur i stolen…

Jeg vil ved en rolig stund herhjemme prøve EFT. Også meget spændt på det med plastre.
Første omgang dråber blomstermedicin er taget…. Alkoholiker bliver jeg aldrig(Cognac smagen!)

Annette har hjulpet mig med at hjælpe mig selv.
Jeg kontaktede Annette da jeg havde flere forskellige ting jeg gerne ville arbejde med. Dog var det vigtigste for mig, at få bearbejdet mine følelser omkring min igangværende fertilitetsbehandling.
Annette er et empatisk og varmt menneske, og man er ikke i tvivl om, at det er et trygt sted at være.
Jeg har haft et stort udbytte af behandlingen – og forsætter hos Annette, da jeg er sikker på at kombinationen af tankefeltterapi og akupunktur er det rigtige for mig.
Jeg har i behandlingen lært mig selv bedre at kende, samt fået bearbejdet traumer og angst.
Annette får mine varmeste anbefalinger med på vejen.

Katrine, 26 år

Behandling for endometriose

Jeg har tidligere fået akupunktur, men aldrig med sådan en virkning. Allerede efter 1. behandling forsvandt nogle af de skavanker, jeg altid havde kæmpet med, og som jeg troede skulle følge mig hele mit liv. Både fysisk og psykisk er jeg i meget bedre balance nu, end jeg nogensinde har været før.

Lone

Varm anbefaling

Jeg kan varmt anbefale Annette Løwe både som akupunktør og som terapeut. Hun er meget nærværende og klog og intuitiv på een gang. Man føler sig i rigtig gode hænder med sine små eller store problemer

Susanne Whitta Jørgensen

Vælg Annette som din nye terapeut. 

Jeg kan varmt anbefale Annette som din nye terapeut. Hun kan så meget, er blid og behagelig, og man føler sig så godt i hendes selskab, selv med nåle i skindet (og det gør ikke ondt).

Susanne Løfgren

CASU - center for alternative sundhedsuddannelser

Jeg er blevet hjulpet med irritabel tyktarm, skuldersmerter, igangsætning af fødsel og hjernerystelse.

I 20 år har jeg haft ondt i maven, hård mave, træg afføring, forstoppelse, oppustethed. I perioder hver aften, i andre perioder kun hver anden. Med mellemrum prøvede jeg at gøre en indsats for at komme det til livs; kostomlægning, candidakur osv – ingenting hjalp. Jeg vænnede mig vel efterhånden til at sådan var min mave bare. Men så stødte jeg på akupunkturbehandlingen hos Annette. Jeg har nu en normal mave – jeg er ikke oppustet eller har hård mave – og jeg har undgået det i 4 år!! De første par år priste jeg mig ofte lykkelig over det- nu har jeg vænnet mig til dets fravær. Jeg har virkelig et problem mindre!!

Jeg har de sidste par år også døjet med en skulder, der gjorde ondt. Jeg havde tit ondt i skulderen og i overarmen. Uforklarlige smerter, der kom af… ikke rigtig noget, men som blev der i 2-3 uger. Det gjorde temmelig ondt, jeg kunne faktisk ikke rigtig bruge min højre arm i de perioder. Jeg har gået til fysioterapi og flittigt lavet øvelser, varieret madras-og sovestillinger- men smerte-perioderne blev ved med at komme igen.

Det der virkelig hjalp, var Annettes akupunkturbehandling kombineret med blomstermedicin. I løbet af 3 gange var smerterne væk! Hurra. Det viste sig at det ikke kun var et fysisk fænomen. Det hang sammen med mine følelser. Det er der jo egentlig ikke noget mystisk i – men alligevel- at det var så konkret: Sorg -> smerter i højre overarm – det var alligevel overraskende og egentlig temmelig banebrydende for mig.

Det var derfor også rart at kunne arbejde videre derhjemme med den følelsesmæssige del af mit problemkompleks. Det var en vigtig del af behandlingen, at jeg 4 gange dagligt (blomstermedicinen) på en enkel og håndgribelig og samtidig dybdegående måde, kunne bidrage til min egen helbredelse.

En gang havde jeg fået hjernerystelse. Det gik egentlig OK – der var ikke sket noget alvorligt med mit hoved, bare et ordenlig stød- jeg havde stadig bare så forbandet ondt i hovedet. Jeg havde haft det nogle måneder og havde udsigt – ifølge min læge- til et par måneder mere. Men så fik jeg akupunktur. Og samme dag lettede smerterne. Det var sådan en befrielse.- jeg kunne nu fungere normalt og passe mit arbejde m.m. Jeg skulle stadig passe på og havde også tendens til lidt hovedpine de resterende måneder- men slet ikke i samme grad. Det var uvurdeligt for mig at kunne blive af med smerterne.

Jeg har også prøvet at få sat min første fødsel igang ved hjælp af akupunktur. Fødslen ville ikke gå i gang og hospitalet “truede” med vestimulerende drop, som jeg ikke havde indtryk af skabte et godt ve forløb eller en god fødsel. Jeg var på den anden side heller ikke helt tryg ved at gå mere end de anbefalede 2 uger over tiden, så jeg valgte at få Annette til at sætte mig i gang med hendes metoder. Og det virkede!! Efter den 4 timer lange session, som min mand havde overtaget efter 2.time, kom den første ve sørme! Det var rart at undgå det indgreb i fødslen, som var hospitalets løsningsforslag, og det var fint at være med til at starte fødslen selv. Og at det blev et godt ve forløb og en god fødsel har nok med det at gøre.

Jeg synes akupunktur kan især to ting: Det kan give en øjeblikkelig lindring, fx smerter ved en hjernerystelse, mere energi eller en umiddelbar lettelse ved ondt i maven. Det er ikke at kimse af.

Men det kan også sætte et årelangt, kronisk, fastlåst, uhensigtsmæssigt system i bevægelse, og få løst op for den kropsopfattelse eller de sygdomssymptomer, der dels har generet én, og beslaglagt ens energi i årevis, og som måske næsten er blevet en del af ens personlighed. Det er ægte helbredelse.

Indsigten i ens krop og de signaler, som den giver med sine sygdomssymptomer, baner vejen for en gennemgribende helbredelse og genoprettelse af ens oprindelige harmoni.

Af få fat i optrevlingen af sådan et dårligt system hjælpes på vej af blomstermedicinen. Blomstermedicinen er mystisk, synes jeg. Jeg ved ikke hvad den gør. Men den kan i hvert fald én ting: Den kan eksternalisere negative følelser og sindsstemninger og personlighedstræk. Tilstande i mit følelsesliv som jeg troede var eksistensvilkår – men som man kan tage dråber imod! Brugen af blomstermedicin gør det tydeligt for mig at de negative følelser er ikke en evig, uforanderlig del af mig – det er noget jeg kan hjælpes ud af – endda nogle gange rimelig nemt.

Vibe W.

Forbedret immunforsvar ved HIV

I 2004 blev jeg HIV positiv. Det første år var mine CD4 tal (et udtryk for immunforsvarets tilstand, jo højere jo bedre) meget lave og jeg havde en høj anddel af virus i mit blod.

Jeg startede i akupunkturbehandling for “runners knee” hos Annette Løwe i slutningen af 2005. Ud over at få styr på smerterne i mit knæ, blev akupunkturen også brugt til, at forbedre mit immunforsvar og velvære generelt.

Siden slutningen af 2005, er mine CD4 tal bare steget og min virusanddel i blodet er nu meget lav. Jeg har pt. ikke brug for behandling af min HIV og selvom man absolut ikke kan påstå at HIV virus kan helbredes med akupunktur, så har disse behandlinger hver 14. dag helt sikkert gearet min krop, til selv at holde virus nede.

Mads, 44 år

Autentisk og nærværende behandler.

Anette er autentisk – meget dygtig og nærværende. Jeg kan varmt anbefale hende 🙂

Heidi Stephansen