Hjælp til selvhjælp

Oplever du at være i dine følelsers vold en gang imellem?

Uanset hvilke følelsesmæssige scenarier der udspiller sig inde i dig, er der hjælp at hente i blomstermedicinen!

Bestil tid til konsultation her

Bor du ikke i nærheden af København, kan vi tage en snak over telefonen. Ring på 41 43 99 01 og lav en aftale med mig til en telefonkonsultation. Det koster 150 kr. pr. 15 min

Bachs blomsterremedier  er et system bestående af 38 forskellige plante baserede dråber, som hjælper dig med at styre hverdagens følelsesmæssige ubalancer. Metoden er skabt i 1930’erne, af lægen Dr. Edward Bach, England.
Medicinen virker på sindet, og påvirker dine tanker og følelser til at blive mere positive. Dr. Bach mente at al sygdom opstår ved en konflikt mellem personligheden og sjælen. Med andre ord, hvis du gør noget i din dagligdag, som egentlig er imod din “mavefornemmelse”, f.eks. ikke får sagt fra når chefen er urimelig eller hvis du lader dig holde tilbage, af din frygt for at gøre noget, som du egentlig har lyst til, så opstår der en uoverensstemmelse og din krop reagerer med smerter og ubehag.

En behandling består af en konsultation, hvor vi i fællesskab finder frem til hvilke remedier du skal have. Gennem samtale bliver det klart hvilke følelser der ligger bag udviklingen af de symptomer du kommer med, fysiske og psykiske Jeg sammensætter derefter en flaske med blomsterdråber, som du skal indtage. Flasken med dråber varer ca. 3 uger. Når du er færdig med den, taler vi sammen igen, og finder ud af om der er behov for at fortsætte med en ny flaske. Samtalen kan foregå pr. telefon eller i klinikken. Du kan også få bachdråber som en del af helhedsbehandlingen.
Jeg har rigtig gode erfaringer med behandling af bl.a. modløshed, stress, søvnløshed, afhængighed af tobak og sukker, utilfredshed, følelsen af at være utilstrækkelig, eksamensangst og meget andet. Alle følelsesmæssige problemer, kan forsøges behandlet med disse dråber. Denne form for behandling er et blidt, men bestemt og meget kraftigt virkende skub til din egen selvhelbredelse.

En klient udtaler: Blomstermedicinen er mystisk, synes jeg. Jeg ved ikke hvad den gør. men den kan i hvert fald noget: Den kan ændre negative følelser, sindstemninger og personlighedstræk. Tilstande i mit følelsesliv som jeg troede var eksistensvilkår – men som man kan tage dråber imod! Brugen af blomstermedicin gør det tydeligt for mig at de negative følelser er ikke en evig, uforanderlig del af mig – det er noget jeg kan hjælpes ud af – endda nogle gange rimelig nemt.

Vibe, 35 år

Hvordan virker det?

Hvert af remedierne besidder en kvalitet, en højere svingning, som korresponderer med en grundlæggende positiv eller konstruktiv egenskab, f. eks mod. Lider du af angst og indtager remediet abeblomst vil det virke som et positivt brusebad i følelsen af mod. Herved renses menneskets finere legemer for de energetiske kimdannelser som kan sætte sig som fysisk sygdom.
Remediernes positive kvaliteter er som dufte eller farver fra det højere selv. Ved at give dem plads, iværksættes en modningsproces, som kan blive til gavn, ikke kun for den der indtager dråberne, men også for andre. Et indre psykisk overskud bliver til et ydre socialt overskud. Da dråberne bliver fortyndet 1:100.000, virker det kun indirekte på kroppen, er fuldstændigt bivirkningsfrit og kan indtages sammen med al anden medicin. Der er ikke et fysisk virksomt stof i behandlingsflasken, men en impuls der påvirker sindet. Man behandler mennesket, ikke sygdommen.