Når du føler dig trængt op i en krog

Hjertebanken, panikfølelse, svedeture, tankemylder, søvnløshed, udmattelse, lyst til at give op, dårlig samvittighed, forvirring, angst eller en generel følelse af ikke at slå til.

Symptom listen er lang og kan have mange forskellige både psykiske og fysiske udtryk.

Stress kan ramme alle

Stress kan komme, både hvis du føler du ikke evner at gøre dine opgaver færdige, men også hvis der slet ikke er nogle opgaver at gå i gang med, f.eks. ved arbejdsløshed

Stress rammer ofte når vi mindst forventer det og op mod hver 4. sygemelding i Danmark er stress relateret.

Sund reaktion på et sygt miljø

Sandheden er, at stress reaktionen er en sund og nedarvet beskyttelsesmekanisme kroppen iværksætter, når vi udsætter os selv for en dagligdag som ikke er god for os. Derfor er det vigtigt at lytte til kroppen og få hjælp til udrede årsagerne. Det kan for nogen være fint at bruge medicin i en periode, men det kan aldrig stå alene. Kroppens reaktion er en besked og en advarsel til os og populært sagt, slår medicinen bare budbringeren ihjel. Budbringeren er dine symptomer, en besked til dig om at noget er på vej i den gale retning. Symptomerne dæmpes måske for en tid, men den dybere liggende årsag er intakt og uden opmærksomhed på den, vil problemerne vokse og senere bryde ud igen. Stress udløses ofte af en begivenhed, som er “dråben der får bæret til at flyde over”.

Jeg kan hjælpe i den akutte fase med beroligende og meget effektive teknikker som EFT/Tankefeltterapi, Bach’s Blomstermedicin og akupunktur. Derefter tager vi i dit eget tempo fat på, at finde de underliggende årsager, så du igen kan stå stærkt og ressourcefyldt i dit liv. For mange mennesker er en sådan livskrise et godt skridt på vej til et liv i bedre overensstemmelse med sin indre kerne, hvor grænsesætning og kendskab til egne indre værdier og drømme kan få mere plads.

Bestil tid til Helhedsbehandling hvis du lider af stress. Har du en sundhedsforsikring, er der god chance for, at du kan få udgiften til behandling dækket helt eller delvis. Desuden kan du få tilskud til behandlingen via Sygeforsikring Danmark.