EFT Tapping

En let og blid metode til at frigøre bundne følelser.

EFT bliver beskrevet som en blanding af moderne psykologi og østens ældgamle visdom. Jeg tapper blidt på udvalgte akupunkturpunkter på din krop, imens jeg hjælper dig til at komme i kontakt med dine dybeste følelser og glemte oplevelser, så du kan slippe fri af den binding de evt. stadig har på dig i dag.

Ved at kombinere min viden om akupunktur og kroppens energifelter, med min erfaring som psykoterapeut, har jeg fundet den fineste løsning i EFT Tapping. Perfekt hvis du gerne vil til bunds i både fysiske, følelsesmæssige og åndelige problemer.

Har du brug for en samtalepartner i trygge rammer uden fordømmelse?

Terapi og samtale hos mig er et ligeværdigt møde, hvor du er eksperten i dit eget liv og jeg er eksperten i at hjælpe dig til at mærke det.

Måske står du et sted i dit liv, hvor det du altid har kunnet klare, pludselig virker uoverskueligt, f.eks. dit daglige arbejde, eller det at gå ud og handle.

Måske er du blevet forladt af din partner og føler livet ikke er værd at leve.

Måske er børnene ved at flytte hjemmefra og fremtiden virker tom og trist. Måske har du et forhold, privat eller professionelt, som du ikke ved hvad du skal stille op med.

Jo stærkere følelsen af frygt og inkompetence føles, des stærkere vil du mærke roen i din krop indfinde sig, når vi arbejder med denne teknik. Stille og roligt ændrer dine følelser sig, og allerede i løbet af den første session, vil du opleve dig stærkere og mere modig.

Panikangst, tristhed, depression, stress, frygt for at tale offentligt, tankemylder, overspisning, sukkertrang, lavt selvværd!, skyldfølelse, fysiske smerter! Det er bare nogle af de problemstillinger mine klienter har sluppet via samtale og EFT coaching.

Det er populært i disse år at opfordre til at slå hovedet fra og leve mere i følelserne.

Dette bliver ofte misforstået, som om vi bare skal leve vores følelser ud og lade os rive med af dem. Mange af os har mere brug for netop at slå bevidstheden mere til, og bruge intellektet til at bearbejde vore projektioner og negative følelser. At blive bevidst om at vi selv er herre over at kunne omdanne det negative til noget positivt. Er det for svært, kan vi få hjælp med EFT, som hjælper kroppen med at indføre nye vaner.

Der er ikke tale om positivisme, hvor vi fornægter negative følelser og tvinger os selv til at tænke positivt, mere en stille bevidst opmærksomhed på, at hver gang vi får en negativ tanke eller reagerer uhensigtsmæssigt på en situation, så kan vi forsøge at finde noget brugbart i situationen. Når vi møder et mennesker der irriterer os, kan vi stille os selv det spørgsmål; hvornår er jeg ligesådan? Forsøge at trække projektionen hjem.

At føle ægte frihed og glæde ved livet, handler altså om at komme fri af vores følelser.

I Emotionel Freedom Technique arbejder vi med akupunkturpunkterne uden at bruge nåle. Metoden er udviklet af  ingeniør Gary Craig og bygger videre på Dr. Roger Callahans arbejde med Tankefeltterapi.

Det er en simpel og blid teknik, som alle kan lære og som kan bruges på alle symptomer. Du vil få materiale med hjem, så du for altid har et redskab der kan hjælpe dig, når du står foran en ny udfordring.

En session tager i alt 1½ time og inkluderer ½ times nåleakupunktur og/eller blomstermedicin hvis det ønskes.  Ring 41 43 99 01

Bestil tid til EFT samtale inkl.½ times akupunktur