Giv din krop en chance

Akupunktur er en del af traditionel kinesisk medicin(TCM), som er blevet anvendt i mere end 4000 år. TCM bygger på teorien om, at kroppens energi kaldet Qi, som flyder igennem hele organismen bl.a. via meridianer og blod, skal være i balance. Er den ikke det vil kroppen reagere med smerter, ubehag og i sidste ende sygdom.

Balancen holdes intakt, hvis vi lever fuldstændig i overensstemmelse med vores behov. Dvs:

  • sover nok, men ikke for meget,
  • spiser og drikker det helt rigtige med den rette temperatur på det rigtige tidspunkt,
  • ikke bliver stressede,
  • udfører, for os selv, meningsfyldt arbejde,
  • altid kommer af med vores irritation til rette vedkommende,
  • ikke oparbejder indre vrede osv.

Nå, er det heller ikke sådan din hverdag ser ud?

Det er da også næsten umuligt, sådan som vi har bygget vores samfund op. Men der kan være hjælp at hente i akupunkturen! Når kroppen bukker under for sygdom, er det altid et signal til dig om, at noget i din kost, dit omgivende miljø eller dit sind ikke er nærende for dig.
Når du får akupunktur og derved bliver fri for smerter og gener, kan du få mere overskud, til – sammen med mig – at se sammenhængen og til at gøre noget ved det. Kroppens energibalance påvirkes gennem punkter på kroppen, som har forbindelse til vores organer, der har hver sin specifikke indflydelse på meridianer(energibaner), kropsvæv og sanseorganer.
Behandlingen har en stærk smertestillende effekt, og kan bl.a. regulere organernes funktion, styrke immunforsvaret og bringe hormonsystemet i balance.

Første behandling på klinikken er dog altid en helhedsbehandling, for at afklare hvor fokus skal ligge. Derefter kan du bestille tid til almindelig klassisk akupunktur.