Skuldersmerter og frossen skulder

Skuldersmerter eller frossen skulder kan afhjælpes med akupunktur!

Der er mange mulige årsager til skuldersmerter og det er et meget almindeligt problem. Smerterne i skulderen kan komme fra selve leddet imellem overarmsknoglen og skulderbladet eller fra det omgivende væv (muskler og/eller slimsæk). Smerterne kan også stamme fra andre områder af kroppen, eksempelvis nakken, eller være organforårsagede (eksempelvis hjerteproblemer), eller meridianrelaterede. Dvs. at energien i en af de energibaner der løber gennem din skulder, er i ubalance og skal genoprettes.  Meridianerne kan komme i ubalance blandt andet pga. uhensigtsmæssig livsstil og følelser.

Fælles for disse skuldersmerter er, at de ikke bør ignoreres. Smerter er kroppens kommunikationssystem og er der for at gøre dig opmærksom på, at noget bør gøres. Det sker naturligvis, at en smerte kan ”gå i sig selv” igen og aldrig mere give problemer. Dette forekommer i de tilfælde, hvor kroppen selv har været i stand til at genoprette en normal funktion. Ofte går det imidlertid ikke så let, og er smerten af mere end nogle få dages varighed eller tilbagevendende, er det en god idé at henvende dig til en akupunktør. Forebyggelse er altid bedre, nemmere og billigere end helbredelse, både for din krop og din pengepung. Der findes uoprettelige skader på kroppen, som ingen kan helbrede fuldstændigt og jo længere man udsætter behandlingen af et eskalerende problem, des større risiko er der for, at man bliver en af dem med uoprettelige skader på kroppen.

Skal jeg hjælpe dig med dine skuldersmerter?


Frossen skulder

Frossen skulder er en betændelsestilstand, – også kaldet inflammation- i ledkapslen mellem overarmsknoglen og skulderbladet. Denne betændelsestilstand forårsager fortykkelse og sammentrækning af ledkapslen. Resultatet er nedsat bevægelighed af leddet – deraf navnet frossen skulder – samt smerte i leddet ved bevægelse. Der vil typisk være problemer med at få armen om på ryggen pga. smerten, når man f.eks. tager jakke på.

Sædvanligvis forværres generne fra en frossen skulder gradvist, men det ses også at tilstanden opstår pludseligt. Generne udvikler sig fra at være smerte til nedsat bevægelighed. Udviklingen af tilstanden fra først til sidst kan strække sig over helt op til et par år.

Her viser akupunktur sig virkeligt som det effektive og utroligt nænsomme redskab det er. Akupunktur er eminent til at behandle inflammation. Ingen blokade, eller anden medicin som kroppen bagefter skal kæmpe med bivirkninger fra. Blot et virksomt boost til din krops egne selvhelbredende evner.

Første gang du kommer, skal du booke en helhedsbehandling.

Skal jeg hjælpe dig af med en frossen skulder?