Det var lige præcis det her, jeg længtes efter, da vi havde alle de mørke regnvåde, kolde dage i vinters.

En simpel, sanselig drøm om duftende frisk vasketøj på snor under blå himmel.  

Frydefulde sommerlængsler, der er så stærke og endnu stærkere, når de er uden for rækkevidde.

Og nu er det her endelig. I dag.

Lige nu!

Der hænger vasketøjet og der er den blå himmel.

Så skal jeg bare huske at nyde det.

Det kommer nemlig slet ikke af sig selv for mig, for hvis jeg ikke er bevidst om det, er min travle hjerne igang med at længes efter noget nyt.

Nu tog jeg lige mig selv i at glæde mig (lidt) til der igen skal gang i brændeovnen…altså helt ærligt, hvor åndsvagt er det lige?

Nå, men jeg tænkte at jeg nok ikke er den eneste, der har det sådan (det VED jeg, at jeg ikke er), så jeg tog et billede af det til deling og inspiration.

For måske kender du det selv? At længslen efter noget er større end nydelsen ved at opnå det, også selvom du har gået og sukket efter det længe?

Hvad længtes du efter i vinters, som du har mulighed for at gøre i dag, hvor solen og varmen er her?

Husk lige at gøre det, ikk?

Kærligst, Annette

PS. Har du svært ved at være i nuet og holde din opmærksomhed på alle de herlige, fede ting du faktisk har? Kommer du i stedet til at bekymre dig om det du ikke har og ikke når?

Tapping er som altid mit bedste råd og go-to redskab til centrering og nærvær. Kender du ikke metoden og punkterne, kan du lave en simpel google søgning eller lære dem af mig. For individuel session kan du booke en tid til Helhedsbehandling

Vil du hellere lære i en gruppe, hvor deltagerne altid får utroligt meget ud af hinanden, tror jeg du vil elske at deltage i en af mine workshops.