Workshop i EFT Tapping

 

Hvis du længes efter mere selvværd, indre ro og livsglæde.

 

Føler du dig stresset eller overvældet?

Kæmper du med negative tanker?

Vil du lære at reagere klogt på livets udfordringer?

Måske er denne workshop så lige det du mangler.

To intense dage med fokus på dig og forløsning af lige præcis det du går og kæmper med nu. 

En weekend i trygge og kærlige rammer, hvor du lærer at få kontakt til din sjæl, finde indre ro og opbygge dit selvværd. 

Via energiøvelser og ny indsigt, vil du opleve hvor let du kan vende negative tanker og følelser til tillid, glæde og fornyet håb for fremtiden.

 

Kender du et eller flere af de her scenarier?

  • Jeg føler mig stresset fra det øjeblik jeg vågner om morgenen. Bare jeg kunne få noget ro og overskud
  • Jeg har egentlig et godt liv, men det er som om der mangler noget. Jeg mærker tit en tomhed indeni og ved ikke rigtig hvad jeg brænder for
  • Jeg VED godt at jeg skal tænke positivt, men jeg kan ikke styre mine negative tanker
  • Jeg bliver uvenner med folk omkring mig – også (eller måske især) dem jeg elsker
  • Jeg har svært ved at sige min mening, der hvor det virkelig gælder. Til samtalen med min chef forvandler jeg mig til en lille mus

Eller dette:

 

  • Der er sket noget, som jeg bare har SÅ svært ved at tilgive. Mine tanker kredser om det hele tiden, men jeg kan ikke give slip
  • Jeg er genert og ved ikke rigtig hvor jeg skal gøre af mig selv, når jeg er sammen med andre mennesker
  • Jeg drømmer bare om, at få mere ro og overskud i min dagligdag. Jeg orker ingenting og den ene dag tager den anden, uden jeg føler jeg når det jeg skal.
  • Jeg længes efter at være mere i kontakt med mig selv
  • Jeg er ikke religiøs, men mærker alligevel en længsel efter noget spirituelt eller en kontakt til noget større end mig selv

Jeg kunne blive ved med at komme med eksempler, men du har nok fået en idé om hvad pointen er nu.

Alt det der handler om, at du ikke kan styre dine følelser, kan du få hjælp til her.

Tidligere kursister siger:

Det har været et helt fantastisk magisk og skønt kursus. Vi har arbejdet dybt med vores traumer, trukket vejret helt ned i maven, grædt og grinet. Sikke en forløsning.

Annette er fantastisk, nærværende, rummende, kærlig og provokerende. Hun har en indføling og intuition som gavner og skubber.

Giv dig selv en gave og meld dig til på et af Annette’s kurser, der er så megen kærlighed.

Dorthe

Inden kurset følte jeg mig stresset og ikke i særlig god kontakt med mig selv, havde angst i nogle situationer. – jeg ville gerne ned i gear og slippe nogle af alle de negative tanker jeg gik med fra fortiden.

Kurset har gjort at jeg er kommet mere i kontakt med mine følelser. Jeg har lært hvordan jeg løbende kan arbejde med de redskaber jeg har fået. At tage tingene løbende, så det negative/angst ikke kommer til at fylde så meget. Nu vil jeg holde mig selv igang og fortsætte  arbejdet med Annettes metoder, for det hjælper mig virkelig.

Annette har en evne til at få alle til at slappe af og føle sig godt tilpas, derfor var det kun hyggeligt at være på kurset, selvom det er sårbare ting vi arbejder med. Alle åbnede op og jeg syntes helt klart at man også kunne lære meget af det, de andre kursister kom med.

Jeg har også været til en-til-en terapi hos Annette og fået meget ud af det, men hendes kursus her er ekstra godt fordi det er flere timer i træk, så man når mere og er en gruppe, hvor man får meget ud af hinanden også.

Efter kurset havde jeg en følelse af ægte glæde indeni og en dejlig afslappethed. 

Tine, 40 år

Tak til dig Annette, fordi du har hjulpet mig med at se verden på denne nye måde og forstå livet som jeg gør i dag. Det betyder alt for mig og mine to børn, du har givet livet tilbage til mig og en mor tilbage til mine børn. Jeg var så ødelagt og nu står jeg stærkere end nogensinde.

Isja Luna Gregersen

PRAKTISK INFO OG TILMELDING:

LØRDAG OG SØNDAG D.14. og 15. september 2024. BEGGE DAGE 10-16

HOLBERGSGADE 26, 1.TV, 1057 KØBENHAVN K

PRIS: 3200 KR.

RATEBETALING TILBYDES 

Weekenden vil veksle mellem teori og forløsende praksis.

EFT Tapping er metoden der forløser alle de svære følelser og er derfor fokus på kurset, men jeg mærker hvad både den enkelte og gruppen som helhed har brug for, så andre af mine kompetencer kan også komme på banen.  

EFT TAPPING

Moderne psykologi møder østens akupunktur. Vi tapper blidt på udvalgte akupunkturpunkter, imens vi fokuserer på kroppen og alle de følelser, der gør ondt.  Det sætter os i direkte kontakt med underbevidstheden og giver os mulighed for at slippe gamle traumer, nulstille nervesystemet og er en naturlig, bæredygtig vej til et positivt og energimæssigt lettere livssyn.

MEDITATION & VISUALISERING

Jeg guider gruppen til dejlige indre rejser. Det giver nye indsigter og et stærkt nærvær. Du føler dig mere levende og i kontakt, når du tillader dig selv at bruge din vejrtrækning til at komme ind i en dejlig hviletilstand, lader din indre stemme tale og oplever en dyb og smuk kontakt til sjælens inderste ønsker. Du behøver ikke have erfaring med meditation, bare medbring et åbent sind.

DRAMATREKANTEN

Offer, skurk eller redder?

Du er sikkert ikke bevidst om det, men flere gange i løbet af dagen, spiller du en af disse roller. Hvilken rolle har du tendens til at falde i? Det undersøger vi på kurset.

Du lærer også hvordan du kan bruge din rolle til at løfte dig selv op til lederskab, i stedet for at køre rundt i en ring af frustration, offermentalitet og medlidenhed med andre.

SPIRITUEL INTELLIGENS

Du kender den praktisk/logiske intelligens(IQ) og den følelsesmæssige intelligens(EQ), men når du udvikler din spirituelle intelligens(SQ) får du fat i din sjæls højere formål. Kærligheden, samhørigheden, det fælles ansvar vi har for vores klode.

Få et indblik i EQ og SQ og hvordan du kan bruge det aktivt til at opnå glæde og fred i dit liv.

Tusind tak for en lærerig weekend.
Sjældent har jeg mødt en så inspirerende, engageret, anerkendende, nærværende og sidst, men ikke mindst – når der opstod behov herfor – konfronterende kvinde som Annette
Store ord, men når de føles oprigtige kan de altså godt komme fra en nordjyde 😉
Vivi Jakobsen

Fra første færd var der en rigtig god stemning på kurset, Annette formår at skabe tryghed og ro. Her kan du være som du er, du bliver hørt, set og rummet.

Kurset gav mig indre ro og endnu mere livsglæde end jeg havde i forvejen.

Jeg tilmeldte mig, fordi jeg er nysgerrig på at lære mere om EFT og fordi jeg gerne ville lære mere fra lige præcis Annette. Hun er en kæmpe inspiration for mig i min proces med at rydde ud i min personlige rygsæk.

Annette er meget professionel og hviler i rollen som terapeut og kursusleder, hun er opmærksom og god til at spejle kursisterne i hinanden, så vi ser nye vinkler i vores egen proces.

Dorthe Sinkbæk

Psykoterapeut, MPF

Jeg meldte mig til kurset, fordi jeg var så vred og irriteret næsten hele tiden. Det er pinligt at indrømme, men ALT irriterede mig – børnene, kollegerne, de andre trafikanter. Selvom jeg godt ved, det ikke var fair, kom jeg til at skælde ud og surmule hele tiden. Jeg kunne simpelthen ikke lade være. Bagefter fik jeg altid dårlig samvittighed. Det var en forandret, glad og kærlig mig, der kom hjem søndag aften og jeg fik god respons med det samme fra hele familien. Jeg ved nu hvad vreden handlede om og føler virkelig jeg har fået løst problemet.Tænk at det kunne være så enkelt, jeg ville bare ønske jeg havde gjort det for lang tid siden. 

Anne, 48 år

Udskyd ikke muligheden for at få det godt med dig selv.

Dårligt selvværd er en af de største årsager til stress. Det handler nemlig ikke om hvordan du har det men hvordan du tar’ det.

Når du hviler i dig selv og føler dig elsket og værdifuld, kan du sagtens klare perioder med ekstremt pres og travlhed. Stress skader både dit helbred, dit humør og dit forhold til dem du elsker og du spilder så mange muligheder, når du holder dig tilbage pga  dårligt humør og negative tanker. 

Gør det her for dig selv nu og oplev forandringen med det samme

 

PRAKTISK INFO OG TILMELDING:

Lørdag d.14. og 15. september 2024

Begge dage 10-16

PRIS 3200 kr.

RATEBETALING TILBYDES 

Vil du skrives på venteliste til næste workshop og få besked før alle andre til nedsat pris? Du vil også modtage mit nyhedsbrev.

 

Sådan har EFT Tapping hjulpet mig selv.

Så længe jeg kan huske tilbage, har jeg været så genert, at hvis bare der var mere end en lille håndfuld mennesker i et lokale, så turde jeg ikke sige noget. Til forældremøder i mine børns klasser fik jeg svedige håndflader og hjertebanken, bare vi skulle tage en navnerunde. Samtidig har jeg altid haft en masse på hjerte, som jeg gerne ville dele med andre og jeg brændte for at holde foredrag og undervise.

Det hang jo ikke så godt sammen!

Ligesom du sikkert har gjort, ledte jeg i årevis efter noget der kunne hjælpe mig. Jeg gik i psykoterapi, til psykolog og til hypnoterapi behandlinger, læste endeløse rækker af selvhjælpsbøger, dyrkede yoga og meditation og meget mere. Og alt sammen hjalp mig et lille skridt på vejen og gav mig en lille bid mere selvværd, selvindsigt og ro undervejs. Men det der gjorde at min frygt, generthed og usikkerhed forsvandt som dug for solen og fik mig til at stille mig op og holde mit allerførste foredrag var EFT Tapping.

Idag har jeg ingen som helst problemer med at stille mig frem og den betydning det har haft for mit personlige liv er uvurderlig.

Jeg vil gerne hjælpe dig til det samme, uanset hvordan dit dårlige selvværd udspiller sig i dit liv og hvad det er DU drømmer om at turde gøre.

Annette Løwe

Psykoterapeut, akupunktør & underviser på workshops, kurser og retreats.

Hvad er personlig udvikling og hvorfor skal jeg udvikle mig?

Du skal have det godt med dig selv og dit liv. Er du bevidst om, at den måde du har det på idag, på ingen måde er tilfældig? Den er et direkte resultat af de mønstre du lærte i din barndom. For det meste bliver du styret hårdt af din underbevidsthed, som husker alle de små og store traumatiske hændelser du (og alle mennesker) har oplevet. Hvergang du er blevet afvist, har følt dig overset eller udstødt, er der skabt et lille minde i din underbevidsthed.  Minderne ligger lagret som små echo’er af dig selv og påvirker dig hver eneste dag, uden du er opmærksom på det og uden du kan gøre noget som helst ved det. I hvertfald ikke med viljestyrke og sund fornuft.

Det ved du jo allerede godt, for selvom du gang på gang har bestemt dig for at lade være med at spise is og søde sager (indsæt selv din last), røg det alligevel ind i munden, uden du kunne styre det. Bagefter kom den dårlige samvittighed og selvbebrejdelsen.

DET er underbevidstheden i aktion og den lytter ikke til fornuft. Heldigvis har vi EFT – et stærkt og enkelt redskab, som giver adgang til din barndom og dit indre barn. Et direkte talerør til din underbevidsthed. Kom med på workshoppen og lær det , så vil du for altid have et redskab, der kan hjælpe dig selv fri af uhensigtsmæssige følelser og gamle vaner.

FAQ – Har du nogle spørgsmål?

Er kurset pengene værd?

Indholdet du får på workshoppen svarer til 10 timers egenterapi til en værdi af 12.000 kr.

For 1/3 af prisen, får du også den uvurderlige ekstra bonus i form af en lille gruppe af mennesker, der har det ligesom dig.

Du vil formentlig opleve, at det at arbejde med dig selv i en gruppe, rykker langt mere end én til én terapi.

Du vil måske også opleve, at den bluse eller de nye sko du ellers kunne finde på at købe, for at stive dit selvværd af og komme i bedre humør et kort øjeblik, ikke længere føles så presserende, når du har mærket hvad det vil sige at være inderligt i ro med dig selv.

Hvordan skal jeg få tid til at tage en hel weekend ud for at gå på kursus?

Måske har du ikke tid til at lade være? Ja, det er lidt frækt sagt, men der går så meget tid tabt ved, at du bekymrer dig og prøver at tænke i løsninger, der bare aldrig kommer.

De timer du bruger her, kan vise sig at være de bedste du har givet ud. Både for din familie og dig selv. Tiden kommer tilbage i form af den ro og det overblik du kommer hjem med.

Hvad hvis jeg ikke kan finde ud af det?

Det her er simpelthen for ALLE og det er ikke muligt at fejle. Selve teknikken er utrolig enkel og de fleste har brug for at samle underkæben op fra gulvet, når de mærker hvor let det er at ændre sin sindstilstand med EFT.

Bliver det en trist og tung weekend med navlepilleri?

På ingen måde. Det er alvorligt stof, det her med følelserne og jeg kan næsten garantere at der bliver fældet en tåre hist og her. Men fordi vi har EFT, er det muligt at løfte energien og skifte mellem stille indlevelse og en humoristisk tilgang til det hele. Det er det skønne ved energimedicin. Forskellen på EFT og andre terapiformer er, at vi først får alt det svære frem, anerkender det og tager det seriøst og dernæst er i stand til at slippe det med lethed i hjertet.

“Du tiltrækker det du allerede er”

Endnu en god grund til at gøre dig selv så glad, rolig og afbalanceret som du kan. Så oplever du helt automatisk mere glæde, ro og balance – det er en naturlov!
Bedre for dig – bedre for alle omkring dig!


En intens, selvudviklende og lærerig kursus weekend. Seriøs og konfronterende, men samtidig fyldt med masser af grin, hygge og dejlig mad.

Jeg er blevet meget klogere på mig selv og mine udfordringer og har fået redskaber, der ikke bare er teori, men som jeg kan bruge nu og her. Tak!

Tenna