Hyperhidrose

 

Øget svedtendens er en tabubelagt lidelse, som rigtig mange lider af. Et skøn lyder på op mod 200.000 danskere. Da det føles så flovt at svede, er der mange der skjuler det helt og ikke engang går til lægen og får det konstateret. 

Hyperhidrose rammer både mænd og kvinder og starter ofte i puberteten, men kan i nogle tilfælde være startet helt fra fødslen. 

Sveder du også alt for meget?

Hvis du selv er ramt af øget svedtendens, gætter jeg på, at du har udviklet alle mulige strategier, for at skjule det for omverden . Sveden har sikkert haft helt enormt store konsekvenser for nærmest alle dine valg i livet, store som små.

Ligner du de fleste af mine klienter, er hele din garderobe formentlig udvalgt efter hvor godt man kan se svedpletter på tøjet og ikke efter hvad du kunne tænke dig at gå i?

Det er irriterende, det med tøjet. Men en meget større ting er at du måske aldrig gik i gang med drømmestudiet, fordi du vidste, at din svedende krop ikke ville passe ind.  I dag sidder du så måske i et job der keder dig?

Det kan også være, at du undgår fællesskaber, hvor man kan risikere at skulle holde andre i hånden? Eller at du i det hele taget holder en vis afstand til andre, med ensomhed som resultat?

Og den allerværste konsekvens, som du måske deler med mange af de andre er, at du aldrig har turdet få en fast kæreste?

Hyperhidrose er mit speciale

Hyperhidrose er absolut den lidelse flest klienter opsøger mig for, da jeg har fundet en behandlingsmetode, der giver gode resultater. Det er desværre ikke alle, der holder helt op med at svede helt (selvom det sker for nogle). Men hovedparten af dem der følger behandlingsforløbet med akupunktur, samtale og EFT Tapping sveder mindre og mindre.

En ekstra bonus ved behandlingen er, at man får det langt bedre med sig selv. Selvværdet bliver større og man lærer at takle sveden på en helt ny måde.

Alle reagerer individuelt på akupunktur, men et gennemsnitligt behandlingsforløb består af 5 helhedsbehandlinger med en uges mellemrum. Derefter behandling med ren akupunktur 1 x hver eller hveranden uge ca. 5 gange. Dvs. 10 behandlinger i alt. Dem der opnår succes med forløbet, vælger ofte at fortsætte kontakten til klinikken og få en behandling hver 4. – 6. uge, fordi de mærker, at det giver sådan en dejlig ro i krop og sind.

Undervejs i forløbet giver jeg instruktion i teknikken EFT og du skal regne med at øve dig derhjemme, imellem vores møder, for et varigt resultat. Der kan også være tale om kostændringer, som du skal følge, men dette er individuelt.

Hvis du vil starte et forløb hos mig, er du meget velkommen til at booke din første tid til Helhedsbehandling.

I årevis har jeg lidt af øget svedtendens, som adskillige undersøgelser har bekræftet, er en lidelse kaldet hyperhidrose. Den medicinske behandling jeg fik gennem nogle uger, viste sig at forværre det og blev naturligvis stoppet. Operation for problemet blev klart afvist, da ricisi samt resultat af operationen er alt for usikre.

Derfor var min lykke gjort, da jeg allerede efter min første behandling hos Annette, oplevede at slippe helt af med den svedende plage der har forfulgt mig altid.

Det var en utrolig befrielse, der siden da, er vedvarende.

Marie, 30 år

Annettes ansvarsfraskrivelse: Selvom Marie havde en ekstrem god virkning, er det ikke alle der er så heldige. De fleste opnår lindring og en meget bedre hverdag, hvor de får et godt forhold til deres krop i løbet af vores behandlingsforløb, men det er ikke alle, der holder helt op med at svede.