Brug disse punkter i den akutte fase af høfeber. Du kan trykke på dem, massere dem eller tappe blidt på dem. Hvis du tapper, skal det være med samme styrke, som når man trommer fingrene på en bordplade.

Imens du gør det, er det vigtigt at have fokus på dine symptomer. Du skal altså være dig 100% bevidst om, hvor skidt du har det og virkelig give kløe og irritation lov til at være i fokus.

Træk vejret stille og roligt imens du bearbejder punkterne. Brug punkterne som en sekvens, dvs. du starter på hånden med at trykke, tappe eller holde på punktet i 5-10 sekunder, fortsætter på hovedet, øjenbryn, under øjet, næsefløjene, under kraveben, og på brystet. Derefter starter du forfra igen på hånden. Stille og roligt, med fokus og nærvær. Fortsæt disse runder indtil symptomerne letter.  

Dette er nødhjælp og vil naturligvis ikke have den samme stærke effekt, som en rigtig akupunkturbehandling med nåle, udført af en uddannet akupunktør, som udvælger punkter specifikt til dig og din krop, men har du ikke lige midler til at gå til en proff, er selvbehandling absolut værd at give en chance, der er mange der har stor glæde af det.

God arbejdslyst og rigtig god fornøjelse med at gå foråret i møde, nu med mere ro i hovedet.