7 intense og transformerende dage med energimedicin og gruppeterapi på Kreta.

Designet til dig, der er færdig med at vente på at overskuddet til job, familie og kæreste bare kommer af sig selv og nu er klar til at få den selvindsigt, der giver selvværd og glæde.

 

 

Kan du genkende noget af det her?

R

Du har været stresset igennem en periode og har brug for at komme ovenpå igen? 

R

Du har en masse drømme og ønsker for hvordan dit liv skal være, men hverdagen kører på autopilot med pligter og arbejde, uden du rigtig får gjort det du i virkeligheden vil. Og pludselig er det mandag igen.

R

Du har arbejdet med din personlige udvikling, men det har ikke rigtig forandret de underliggende følelser i ubalance. Nu er du klar til at gå i dybden og forandre de grundliggende mønstre. 

R

Du har virkelig brug for hvile, men når du lægger dig på sofaen, kan du ikke finde ro. 

R

Du ved udemærket godt, at du skal tænke positivt, men du kan ikke styre de negative tanker. 

R

Du trænger simpelthen til en ferie og en ordentlig opladning. 

R

Du kæmper egentlig ikke med noget specielt, men har brug for en uge med fokus på din egen indre vækst.

R

Du elsker at være i naturen

Så er rejsen lige noget for dig!

Det eneste det kræver er, at du har LYST til at udvikle dig.

 

Elementer vores kursister elsker:

R

Morgenyoga

R

Gruppeproces med EFT Tapping

R

Meditationer og energiterapi

R

Silent walks i den skønne natur

R

Eksklusive små hold med højst 6 deltagere

R

Havbad og privat pool

R

Mental og følelsesmæssig indsigt i dig selv

7 vidunderlige dage i en luksusvilla på Kreta, hvor du i trygge og kærlige rammer, får dyb kontakt til din sjæl og (gen)finder dit selvværd.

Med kraftfulde øvelser og ny indsigt vender du negative tankeformer og følelser til tillid, glæde og fornyet håb for fremtiden

Hvem kan være med?

Dig som trænger til et pusterum, en kovending, en opgradering, et frirum 

Dig der holder af at være i naturen. 

Dig der trænger til at holde mere af dig selv.

Venteliste

Kurset afholdes både forår og efterår. Vil du holdes orienteret om nye datoer?

Første dag

12.00 Opsamling i Chania Lufthavn

Frokost på cafe undervejs

15.00: Indkvartering i villaen

17.00 Velkomst og intro

20.00 Fælles aftensmad på den lokale taverna

Alle kursusdage, ser programmet sådan ud:

07.30 Morgenbevægelse/Let Yoga

09.00 Morgenmad

10.00 Modul 1 – se nedenfor

14.00 Frokost

17.00 Modul 2 – se nedenfor

20.00 Aftensmad

Sidste dag

7.00 Morgenmad, et sidste dyb i poolen og et taknemmeligt blik udover havet og den vidunderlige udsigt, som har givet os så meget  i ugens løb.

09.00 Afgang til Chania.

Rolige, glade og opfyldt af ny livsvisdom flyver vi hjem igen

Modulerne

Undervisningen er delt op i formiddags- og eftermiddagssektioner 

 

Modul 1

Dette er vores formiddags sektion og har fokus på den mentale og følelsesmæssige bevidsthed. I modul 1 kan du bl.a. møde:

EFT Tapping:

Enkel og dybdegående metode til at slippe ud af følelsernes magt. Du vil opleve dit liv fra et højere og mere kærligt perspektiv. EFT kan ændre din energimæssige vibration øjeblikkeligt og hjælpe dig til at tiltrække præcis det du ønsker i dit liv.

Skyggearbejde:

Alt det vi afskyr, fordømmer og latterliggør – det rummer vi selv. Det er de sider af os selv vi ikke vil acceptere og derfor har begravet dybt inde i skyggen af vores bevidsthed. Det kan være provokerende at høre, men er en vild lettelse, når vi forstår mekanismen.

Skyggearbejde hjælper os til at få sat lys på skyggen, få frigjort fortrængte følelser og gør vores liv mere harmonisk og fredfyldt.

Dramatrekanten:

Offer, skurk eller redder! Du er sikkert ikke bevidst om det, men flere gange i løbet af dagen, spiller du en af disse roller. Hvilken rolle har du tendens til at falde i?  Det ved du efter dette modul!

Du lærer også hvordan du kan bruge din yndlingsrolle til at løfte dig selv op til indre og ydre lederskab, i stedet for at køre rundt i en ring af frustration, offermentalitet og medlidenhed.

Tryk på pilen til højre og se hvad Modul 2 indeholder 

Modul 2

Eftermiddagssektionen har fokus på spirituel udvikling, naturen og fysisk velvære.

Elementerne du vil opleve her kan være:

Silent walking – vandreture uden snak undervejs. En effektiv og dejlig øvelse i nærvær.

Saltindsmøring og æteriske olier.

Meditationer og guidede visualiseringer.

Flydeøvelser i hav eller pool.

Donna Edens Energiøvelser.

Åndedrætsøvelser.

Vores lokale taverna

Pris

Prisen er 10.995 INKL alle måltider i villaen, middag på den lokale Taverna, overnatning i delt dobbeltværelse, al transport på Kreta, yoga, undervisning, akupunktur. gruppeterapi og EKSKL. flybillet.

Enkelt værelse med queensize dobbeltseng mod et tillæg på 2000 kr. Der er begrænsede pladser til disse værelser.

Reflektere, hvile, nyde...

Hør hvad deltagere på weekend- workshops i DK siger

Det har været et helt fantastisk magisk og skønt kursus. Vi har arbejdet, trukket vejret helt ned i maven, grædt og grinet. Annette er fantastisk, nærværende, rummende, kærlig og provokerende. Hun har en indføling og intuition som gavner og skubber.

 

Annette er meget professionel, det er tydeligt at hun hviler i rollen som terapeut og kursusleder, hun er opmærksom og god til at spejle kursisterne i hinanden, så vi ser nye vinkler i vores egen proces.

Fra første færd var der en rigtig god stemning på kurset, Annette formår at skabe tryghed og ro. Her kan du være som du er, du bliver hørt, set og rummet.

Jeg tilmeldte mig på kurset, fordi jeg er nysgerrig på at lære mere om EFT og fordi jeg gerne ville lære mere fra lige præcis Annette. Hun er en kæmpe inspiration for mig i min proces med at rydde ud i min personlige rygsæk. Kurset gav mig indre ro og endnu mere livsglæde.

Giv dig selv en gave og meld dig til på et af Annette’s kurser, der er så megen kærlighed.

Dorthe 52 år

Jeg havde en fantastisk weekend og gik hjem efter kurset med en lykkefølelse om at det var muligt at komme videre. Der er nu gået en 1 måned siden jeg var på dit kursus og jeg mærker at meget har forandret sig, jeg er kommet godt videre og har ikke mærket meget til min jalousi – glæder mig til at deltage en anden gang. Jeg skal også med til Kreta og glæder mig allerede til en HEL UGE med personlig udvikling.

Jeg havde store problemer med jalousi, og havde brug for hjælp til, at finde indre ro og få værktøjer, så jeg kunne komme vider, for jeg var helt låst fast.

Hele vejen igennem kurset følte jeg mig tryg og i en varm og kærlig atmosfære.

Annette er en guds benådet underviser, varm og nærværende

Jeg har fået, som ønsket, nogle værktøjer som kan bruges med det samme og hvor som helst, og er allerede komme videre, har fundet en indre ro – frygter ikke jeg falder tilbage for så kender jeg nu nogle værktøjer der kan hjælpe mig.

Det er altid givende at være i terapi hos Annette, og man får altid noget med hjem og noget at tænke over.

Jeg var spændt på at deltage i et weekend kursus, hvor der var andre deltagere, for jeg aldrig har prøvet at tale med andre om min jalousi, men det var en rigtig god oplevelse og jeg følte der var den plads til mig som jeg havde brug for.

Kærlig hilsen Lotte

Stemningen på Annettes kursus var super god, intim og tryghedsskabende.

Jeg følte mig i den grad set og accepteret med den problemstilling jeg kom med og det var virkelig befriende ikke længere at skulle skjule hvordan jeg i virkeligheden havde det.
Alle var med til at skabe et trygt rum, hvor vi kunne dele svære ting.

Annette har et virkelig godt nærvær og er meget intuitiv.

Hun er også fantastisk god til at skifte mellem deltagernes problematikker, selvom vi kommer med hver vores temaer.

Jeg har efter workshoppen været meget mere fortrøstningsfuld omkring min problematik. Jeg føler ikke længere det fylder så meget og jeg arbejder fortsat videre med redskaberne herhjemme.

Tak for en rigtig god workshop.

 

Katrine, 30 år

Annette var meget nærværende og fantastisk god til at gå med ind i de ting, der spontant skete med os deltagere. Hun er god til at skabe tillid og en uformel atmosfære, og jeg kunne mærke alle var trygge ved situationen. Der var en dejlig uhøjtidelig stemning og jeg var ikke bange for at sige noget forkert eller at de ting, som jeg oplevede, blev set mærkeligt på.

Selvom jeg også har gået i egenterapi hos Annette, er det her noget helt andet, fordi der er tid til at gå i dybden. Og så gav det en god effekt, at der var andre der også kunne sætte sig ind i mine problemer. Det var et meget trygt forum. De andre deltagere var søde og forstående og jeg følte, jeg kunne dele det, som jeg havde behov for. Jeg følte ingen begrænsninger og havde fuld tillid. Både til deltagerne og Annette.

Jeg meldte mig til kurset, fordi jeg var tynget af mange års skadelig tankegang, der havde sat sig som spændinger i min krop.

Jeg har prøvet mange alternative behandlinger gennem årene, men fik det ligesom ikke bedre. Jeg havde ondt i kroppen, var træt og negativ tænkende. Det ville jeg gerne have hjælp til at lave om på, så min krop kunne blive glad og uden spændinger.

Selvom jeg var træt efter weekendkurset, følte jeg en lethed indeni og en glæde og optimisme, som jeg ikke har følt før. Jeg føler fortsat en lethed. Der er sket en forandring. Noget afgørende er vendt og jeg kan mærke, jeg er på rette vej.

 

Jeanette 45 år.

Inden kurset følte jeg mig stresset og ikke i særlig god kontakt med mig selv, havde angst i nogle situationer. – jeg ville gerne ned i gear og slippe nogle af alle de negative tanker jeg gik med fra fortiden.

Kurset har gjort at jeg er kommet mere i kontakt med mine følelser. Jeg har lært hvordan jeg løbende kan arbejde med de redskaber jeg har fået. At tage tingene løbende, så det negative/angst ikke kommer til at fylde så meget. Nu vil jeg holde mig selv igang og fortsætte  arbejdet med Annettes metoder, for det hjælper mig virkelig.

Annette har en evne til at få alle til at slappe af og føle sig godt tilpas, derfor var det kun hyggeligt at være på kurset, selvom det er sårbare ting vi arbejder med. Alle åbnede op og jeg syntes helt klart at man også kunne lære meget af det, de andre kursister kom med.

Jeg har også været til en-til-en terapi hos Annette og fået meget ud af det, men hendes kursus her er ekstra godt fordi det er flere timer i træk, så man når mere og er en gruppe, hvor man får meget ud af hinanden også.

Efter kurset havde jeg en følelse af ægte glæde indeni og en dejlig afslappethed. 

Tine, 40 år

 Se mange flere udtalelser HER

Er turen egnet til dig?

Tryk på knappen herunder og book en gratis og uforpligtende samtale om turen. Her kan vi forventningsafstemme, så du ved præcis hvad du kan forvente.

Du er også velkommen til at ringe til mig på 41439901 eller skrive en mail til info@akupunktur-bach.dk med dine spørgsmål.