Lifewave energiplastre

AKUPUNKTUR UDEN NÅLE

De små plastre fra Lifewave består af en homøopatisk blanding af aminosyrer, vand og oxygen. De virker på kroppen ligesom akupunktur, dvs. de igangsætter kroppens selvhelbredende kræfter.

Dette foregår i løbet af få sekunder og du kan mærke f.eks. smertelindring med det samme. Der er intet der trænger ind i huden, plastrene kan sagtens bruges uden på tøjet.

Jeg bruger 7 forskellige typer af plastre, som alle er grundigt testet og godkendt.

Silent night: Påvirker kroppens produktion af melatonin, så søvnen bliver dybere, uden afbrydelser og du føler dig mere udhvilet når du vågner. Bruges også hvis du lide af søvnapnø og snorken. Desuden har jeg opdaget at de også har en gunstig indvirkning på fordøjelsen.

IceWave: Smertelindrende.

Aeon: Dæmper kroppens stress, styrker immunforsvaret, meget beroligende og angstdæmpende.

Energy Enhancer: Gør dig stærkere, mere udholdende. Anvendes af mange topidrætsfolk for øget performance og fleksibilitet. Virker desuden også smertelindrende og er rigtig god til indskrænket bevægelse, f.eks ved frossen skulder. Godkendt til brug ved elite sport af WADA – den internationale antidoping organisation.

Gluthation: Øger kroppens produktion af antioxidanter kraftigt.

Carnosine: Øger kroppens produktion af antioxidanter, regenererer væv i alle organer.

Sp6: Appetitregulerende. Henholdsvis øger eller dæmper appetitten efter hvad behov kroppen har. Dette plaster kan bruges i en periode ved slankekur, eller hvis du er på sukker eller alkoholafvænning. Det kaldes lidt misvisende et slankeplaster, men i modsætning til de andre plastre, øger den faktisk ikke kroppens omsætning. Det gør til gengæld de andre 6 og det  med 22 %

En behandling med Lifewave plastre tager 1 time. Udover behandlingens pris, betales der for de plastre der bruges, 25 kr.stk. Typisk bruges der 3-5 plastre pr.behandling. Det er desuden muligt at bestille en pakke med plastre til videre behandling derhjemme.